Nejlepší automobilové reklamy: Schumi i Madonna v hlavních rolích

Nejlepší automobilové reklamy: Schumi i Madonna v hlavních rolích

Kapitoly článku:


6. Lincoln MKC & Matthew McConaughey

Hlavní tváří hned několika reklamních spotů společnosti Lincoln se stal herec Matthew McCounaughey. Američan známý z filmů Vlk z Wall Street či Interstellar proslul těmito reklamními videi natolik, že jedno z nich zparodovala i Ellen DeGeneresová ve své populární The Ellen Show.

7. Chevy & Michael Jordan

Na seznam reklam se slavnými osobnostmi v hlavní roli se nám dostal také jeden historický kousek. Reklama, která dnes může působit spíše komicky, byla v osmdesátých letech velkým hitem. Legendární basketbalista Michael Jordan se v ní stal reklamní tváří značky Chevy.

8. Kia K900 & LeBron James

V rámci spolupráce automobilky Kia a basketbalové soutěže NBA si roli v jedné z reklam střihl také úspěšný hráč LeBron James. Ten nemá ani chvilku klidu, dokud nenajde ideální místo na odpočinek ve svém voze Kia K900. Slavným basketbalistou je inspirován také slogan doprovázející celou reklamní kampaň – „Fit For A King“.

9. Peugeot 308GTi & Novak Djoković

V reklamě Peugeotu z května letošního roku vzpomíná tenista Novak Djoković na své začátky. V mládí se zkoušel prosadit hrou na hudební nástroje, avšak úspěšný byl až na tenisovém kurtu s raketou v ruce. Spot francouzské automobilky propagující vůz 308GTi vidělo na YouTube už více než milion diváků.

10. Volkswagen Passat & Darth Vader

Reklamní spot inspirovaný hvězdnou filmovou sérií Star Wars vypustil do světa Volkswagen při propagaci Passatu. V hlavní roli je mladičký Darth Vader, kterému se až s novým vozem německé automobilky povede tolik vytoužený kousek. A nebo je to všechno vlastně úplně jinak?

Doporučujeme

Články odjinud