Autoshow v Praze: Mazda3, Kia Picanto, Ford Focus C-MAX a Suzuki Ignis

Autoshow v Praze: Mazda3, Kia Picanto, Ford Focus C-MAX a Suzuki Ignis

Kapitoly článku:


Subaru Legacy Outback

Nové Subaru Legacy je skutečně hezké auto, což se o dřívější produkci této značky příliš říct nedalo. Na stánku byl vystaven kombík Outback, bohuželů světlo bylo tak špatné, že nebylo možné udělat lepší fotografie ani fotit interiér. Pod kaptoou budou samozřejmě boxery, a to o bjemu dva a tři litry.

 

Více o Subaru Legacy

Suzuki Ignis

Toto malé auto, které na fotografiích vypadá větší, než ve skutečnosti je, bude pravděpodobně hitem tohoto výrobce. Jeho délka je menší než délka Fabie, nicméně díky vyšší stavbě karoserie a vyšší světlé výšce (bude se dodávat i pohon 4x4) vypadá trošku jako mix mezi malým SUV a MPV.

Základní cena s motorem 1.3 69 kW je 289 tisíc a ačkoliv za tu cenu nedostanete nijak velkou výbavu, vnitřní prostor, pohodlí na předních i zadních sedačkách či hodnotná palubní deska tento nedostatek vyváží. Součástí druhé výbavy v pořadí za 329 tisíc už je ABS, dva airbagy, elektrické ovládání předních oken a zrcátek, posilovač či dálkové ovládání k centrálnímu zamykání. Test bychom měli mít již do konce listopadu.

 

   
Ačkoliv na fotkách vypadal Ignis větší, ve skutečnosti je to prcek

 
Zavazadlový prostor je poměrně velký, nějakých 250 litrů stačí

 
Vzadu se posadíte, ale dlouháni budou mít problém

   
Palubní deska vypadá docela dobře


Více o Suzuki Ignis

Škoda Roomster

O této studii jsme již popsali hodně stránek, takže se k ní není není nutné vracet. Na živo vypadá určitě lépe než na fotografiích, jen jsem nepochopil, proč má zcela průhledné zadní dveře; každý má tak perfektní výhled do zavazadlového prostoru.

   

 

Více o Škodě Roomster

Ford C-Max

Na technice Focusu postavené kompaktní MPV má dvě varianty: pětimístný C-MAX a sedmimístný Grand C-MAX s praktickou průchozí uličkou. Stále více zákazníků volí moderní přeplňované motory Ecoboost včetně tříválce 1,0 l. V roce 2019 se Ford rozhodl výrobu modelu C-Max ukončit.

Test Fordu C-Max

Doporučujeme

Články odjinud