Autosalon Frankfurt 2019: Vstupenky, adresa, trasa autem a další info pro vás

15 komentářů

.
31. července • 18:46

"absenci na autosalonu již odmítla celá řada významných automobilek" Jak tohle chápat?

DF
2. srpna • 11:41

Lze to chápat jako blbou chybu, díky za upozornění! ;)

petr r. (petrumr)
31. července • 15:08

jestli máte chutě, tak osobně turecká strava a k tomu veletrhu, tuším, že tohle bude poslední ročník a trochu to přetáhli stím vstupným kolik automobilek tam nebude. Myslím, že nejlepší autosalon je vždy v bratislavě,vstupné za pakatel a jídlo na tych venkovních stáncích bylo dobré a slovenský pito bylo zdarma. Do německa nejedu, nebudu potporovat ty bubáky.

Tias
31. července • 9:39

Já vím, že jste to mysleli dobře, ale popis cesty do F, a to včetně upozornění na nutnost mít v ČR dalniční známku zatímco v DE ne. Lidi, co jezdí na IAA asi nejsou důchodci ve věku 75 let, co si jedou vybrat Dacii....

Tias
31. července • 9:44

..k místnímu dealerovi ve Strakonicích. Lidi, co ujedou 500 km na IAA, aby se podívali na auta, už ta auta zajímají. A lidi, které auta zajímají a jedou kvůli nim 1000 km už většinou ví, že musí mít dálniční známku :D

Albatros
31. července • 9:48

Ale co tam potom má Fuglevič psát? Ještě by si musel zjistit nějaké info navíc. Plácat o dalničních známkách může spatra. Je to rychlé, nenáročné a nikdo jeho úroveň článku stejně nekontroluje.

opatrny opat
31. července • 11:30

Tak mohl by treba napsat o tom, kde se maji navstevnici veletrhu dobre najist. Jidlo v Nemecku je totiz tak hnusne, ze z nej zvraci pejsek i kocicka. B-]

Albatros
31. července • 11:58

V každé spolkové zemi mají něco. Kolem Dusseldorfu dělají vynikající karbanátky a zelí, přiznám se, že mi moc chutná i ten jejich řízek s omáčkou :-D, polévky všeho druhu jsou dobré a to i na motorestech. Některé wursty jsou mají dobře okořeněné. Žebírka a obecně divočina, hmm. Když víš co hledáš, pochutnáš si. Vyhýbám se ruzným kebabárnám, Řekům a pod. Tam musí jít člověk na doporučení, jinak je to fakt risk.

Reakce pod tímto příspěvkem se už neodsazují
opat opetovny
31. července • 13:35

Me to tedy nechutna. Nemecke restaurace jsou pro mne de facto pokazde zklamanim. Jidlo je tam nechutne, protoze naprosta vetsina podniku serviruje ohrivane polotovary. Polevky jsou temer vzdy presolene a z bujonu. A ani ten rizek = "SchniPoSa" (Schnitzel, Pommes und Salat) neumeji udelat. Ostatne, take si davate doma k rizku hranolky? ;-) Maso se zelim a knedlikem se take vetsinou uzit neda, protoze omacka je UHO (univerzalni hneda omacka), knedlik kupovanej a zeli doslazene, aby nebylo "tak kysele". Ocekavat v nemecke restauraci chutne zeleninove pokrmy je asi stejne smysluplne, ocekavat prilet UFO. Pivo? Rika se, ze Nemci maji dobre pivo. Lec me chutna jen bavorsky Hell, sem tam nektere plzenske a nektere Kellerbier z Franken. Ty jejich kysele kvasnicove Weizen jsou, dle meho nazoru, nepozivatelne. O kvalite kavy ani radeji nemluvim, protoze na tu zoufalost snad ani nemam slov. Obsluha v nemeckych restauracich je sice ochotna, lec nevychovana. Neustale chodi a ptaji se, zda nam chutna a zda neco nepotrebujeme (= mame si jeste neco objednat), coz mne samo o sobe obtezuje. K tomu jsou pri tech dotazech tak vlezli, ze vyrusuji diskusi u stolu. O tom, ze nelze pozadat o bezplatnou vodu z kohoutku, asi uz ani nema smysl mluvit. Kebabarny jsou jedny z mala restaraci kde "Preis/Leistung stimmt" jak s oblibou cokoliv Nemci hodnoti.Nesrovnavam to s ceskou realitou, ale s Francii a Italii.Takze rada, kde se v Nemecku dobre najist, je skutecne relevantni. Ve Frankfurtu nad Mohanem v nadrazni ctvrti jsou dve ulice plne mezinarodnich restauraci a fast foodu ruzne kvality: Kaiserstraße a Münchener Straße. Jen bych nabadal pozde vecer a v noci k jiste obezretnosti a mozna tam v tu dobu radeji nechodit. Hezky vyhled na centrum mesta zdarma si muze clovek uzit v nejvyssim patre nakupniho domu Galeria Kaufhof hned na zacatku napupni ulice Zeil, stanice metra Hauptwache.A kdo si chce uzit skvelou atmosferu, trochu lepsi jidlo a chutne pivo, necht se zastavi v Bambergu. ;-) Ve Fraknfurtu se nepije pivo, ale takovy jejich skvaseny most, neco jako cidre.

//
31. července • 15:03

nasmaž si řízky z domu do alobalu a máš po problému..

Vlk z Vlkohradu
31. července • 14:32

"naprosta vetsina podniku serviruje ohrivane polotovary" - hloupost xD
"Polevky jsou temer vzdy presolene a z bujonu" - hloupost xD"take si davate doma k rizku hranolky?" - někdo ano. Já osobně ne, proto si řeknu o změnu přílohy. Ještě nějaký dotaz na "neřešitelný" problém?"Maso se zelim a knedlikem se take vetsinou uzit neda, protoze omacka je UHO (univerzalni hneda omacka)" - další hloupost xDNevychovaná obluha, která je ochotná a ptá e, zda si host nechce ještě objednat? Troufalost! xDTěch hloupostí je tam daleko více, v podstatě celý příspěvek je subjektivní stupidita, vypíchl jsem jen to co mě nejvíce praštilo do očí.

vlkova nemesis
31. července • 15:47

Pozor! Nasleduje subjektivni text: ;-)Asi typicky pristup germanskeho popirace, ktery ma pocit, ze nic lepsiho nez "nemecke" nema pravo existovat.Podle meho nazoru, Nemci varit neumi. Tedy alespon tak, aby mi chutnalo. Ve Francii, Belgii, Italii mi vetsinou chutna. ;-)Zajimave je, ze Nemci stale jeste nepochopili, ze steak je jen a pouze z hoveziho masa. Sverepe nabizeji v restauracich steaky z veproveho a nebo kureciho. A kdo si chce dat hovezi steak, stejne splace nad vydelkem, protoze ty delaji malo kde. Spise jsou v nabidkach "rumpsteaky" snazice se presvedcit, ze on to prece skoro ten steak je. Myslim, ze kdo jedl skutecny steak, bude prskat, ze jej podvedli. Kde ma tahle perverze koreny, to vazne netusim.Zrejme nejoblibenejsim "nemeckym" jidlem soucasnosti je Cyrrywurst. To je takova nechutnost z Bockwurstu, curry omacky a hranolku konzumovana pomerne casto ve stoje. Je s podivem, ze na tomto shledavaji Nemci neco chutneho. Lec pocet konzumentu mluvi jasne.Specialni kategorii predstavuji italske restaurace v nemecku. Jejich uroven pokryva cele spektrum od uplne zlych az po dost slusne. Bohuzel, ty dost slusne jsou take dost plne a dost drahe. A tech uplne zlych je asi vice nez mene. Zazil jsem tam napriklad, ze po druhem vraceni se majitelka velmi divila, co nam nechutna na surove calzone (testo nebylo vubec upecene). Argumentovala, ze ostatnim Nemcum to nevadi. ;-)Je s podivem, ze jeden z nebohatsich narodu na svete, se odbyva takto nechutnym jidlem. Na Nemecku jsou ovsem prijemne zahradni pivnice a restaurace. Sice ne vsude maji uplne dobre pivo a jidlo, ale ceny jsou povetsinou tomu odpovidajici a cloveka tam neobtezuje "horlivy" personal.

Vlk z Vlkohradu
2. srpna • 9:29

"Asi typicky pristup germanskeho popirace, ktery ma pocit, ze nic lepsiho nez "nemecke" nema pravo existovat." - a zase hloupost :)Jinak je tento tvůj příspěvek o něco málo rozumnější, než ten původní. Proč ji takto nepsal už na začátku, když to jde? Místo toho hloupě paušalizuješ. Chápu, že tobě německá kuchyně nic neříká a nevyhledáváš ji, jak se říká, 100 lidí 100 chutí. Ale psát že lidé kterým v Německu chutná nemají chuťové buňky je nedospělé.Ale aby sis nemyslel, že jsem zásadně proti tvým názorům, tak ti musím dát za pravdu názorem na Currywurst, který je naprosto fádní pokrm, kterého jsou v Německu plné stánky. Nejvíc mě dokáže vytočit návštěva vánočního trhu, na kterém jsou 4 tánk s jídlem a 3 z nich prodávají Currywurst - každý na trochu jiný způsob. To už bych opravdu dal přednost hnusnému "českému" langoši.

Albatros
31. července • 13:53

Francii neznám, Itálie je pro mě vrchol kuchyně. Nejsem náročný, pochutnám si i v Maďarsku.

opatrny opat
31. července • 11:57

Minus muze dat snad jen clovek, ktery bud nema chutove bunky a nebo netusi, ze jidlo muze i chutnat. :-D :-D:-D

Doporučujeme

Články odjinud