68
Fotogalerie

Katusha, Sparta, Wazuma... Také tuning byl v Ženevě k vidění

Kapitoly článku:


Nimrod: Avanti Rosso, rádoby LaFerrari a Katusha

Nimrod je úpravce sídlící v Maďarsku a v Ženevě vystavil tři exempláře. Bohužel kromě obecného povídání k nim žádná opravdová fakta zveřejněna nebyla. Asi nejzajímavější je hnědé Ferrari La458. Jak název napovídá, jde o úpravu, která má původní 458 vzhledově přiblížit vrcholu italské nabídky. Stejný vůz pak posloužil jako základ pro model Katusha. Třetím do party je Lamborghini Avanti Ross.

Sbarro: Se Spartou na rallye

Asi nejdivočejší auto představila společnost Sbarro. Znovu jde o prototyp, který tentokrát naznačuje podobu speciálu pro rallye. Bohužel detailnější informace se nám nepodařilo zjistit. Ale pokud se tak stane, ještě je sem dodatečně doplníme.

Startech: 31 koní pro dieselový šestiválec

Pokud vás zajímá Range Rover a jeho menší verze Sport, pak vás určitě zaujme také stánek společnosti Startech. Ta v Ženevě vystavila úpravy obou modelů. Samozřejmostí jsou přepracované nárazníky, vyladěný podvozek a pořádná kola (velikost 22").

Startech prezentoval kit pro motor SDV6, který po instalaci dostane navíc 31 koní a 80 Nm. Vystavený Sport ovšem dostal pod kapotu pětilitrový osmiválec naladěný na 510 koní.

Doporučujeme

Články odjinud